• Permolit Multi Surface Akrilik Hobi Boyası 120 ML Safi Beyazı 02127
  • Permolit Multi Surface Akrilik Hobi Boyası 120 ML Safi Beyazı 02127
  • Permolit Multi Surface Akrilik Hobi Boyası 120 ML Safi Beyazı 02127
Permolit Multi Surface Akrilik Hobi Boyası 120 ML Safi Beyazı 02127
Ürün Kodu : Permolit Multi Surface Akrilik Hobi Boyası 120 ML Safi Beyazı 02127
Marka :  Permolit Boya
Mağazımıza gelmeden önce lütfen stok bilgisi için telefon ile iletişime geçiniz
-
+
PERMOLİT Akrilik Hobi Boyası 120 ML





"Hem Güzel Zaman Geçirin, Hem de Eviniz Renklensin!”

Sihirli Boya "Permolit Multi-surface - Tüm Yüzeyler için”; Ahşap-Cam-Kumaş-Seramik-Plastik-Metal-Tuval-Taş ve Tüm Yüzeyler için Permolit Kalitesi ile Sizlerle...
 
Dünyayı etkisi altına alan pandemi yaşamımızı yeniden şekillendiriyor. Tüketim alışkanlıkları, günlük rutinler, yaşam alanlarıyla olan ilişkiler yeniden belirlenmeye başladı. Bu olağanüstü durum karşısında en güvenli yerlere, evlere sığınan tüketiciler için farklı ihtiyaçlar da beraberinde oluşuyor. Evlerde geçen zaman arttıkça yaşam alanlarını güzelleştirme, iyileştirme çabası içine giren tüketicilere yönelik, "Güzelleşir Dünya Permolit’le” dedik ve "Permolit Multi-surface”’i geliştirdik. Çok yakında raflardaki yerimizi alacağız.

Permolit Multi-surface; tüm yüzeylere mükemmel yapışma özelliğine sahip, su bazlı, akrilik esaslı, sağlığa zararlı herhangi bir madde içermeyen, son derece dayanıklı yeni nesil bir boyadır. Ahşap-Cam-Kumaş-Seramik-Plastik-Metal-Tuval-Taş ve Tüm Yüzeylerde yüksek kapatıcılık ve dekoratif bir görünüm sağlar. İç ve dış tüm mekânlarda kullanıma uygundur. Uygulama sonrası bıraktığı parlak görünüm sayesinde ilave bir vernik uygulaması gerektirmez. Yapısı gereği uygulama esnasında yüzeyde mükemmel yayılırken gerekli düzeltmeler için kullanıcıya istenen süreyi tanır.
 
Üstelik; CE & EN71-3 standartlarına uygunluğu ile özellikle çocukların yaşam alanlarında yüksek güvenilirliğe sahiptir!
54 renk seçeneği bulunan Permolit Multi-surface için ürün listesini ve özel tasarım stand görselini ekte bulabilirsiniz. Çok yakında fiyat duyurusu da yapılacaktır.
 
EN 71- 3 NEDİR?
EN 71-3 çevre ve insan sağlığını tehdit eden, kalıcı hasar veren, ağır metal elementlerinin kullanımını sınırlandıran bir standarttır.
Bu standart kapsamındaki testler, antimon, arsenik, baryum, kadmiyum, krom, kurşun, civa, selenyum gibi vücuda girdikten sonra atılamayan ağır metalleri sınırlamaktadır. Bu ağır metaller insan ve özellikle hassasiyeti daha fazla olan çocuk sağlığını ciddi şekilde tehdit etmekle beraber ekolojik sisteme de oldukça zararlıdırlar. Ağır metaller kanser, kısırlık, hafıza kaybı, çocuklarda gelişme problemleri gibi sağlık sorunlarına neden olabilmektedir.
EN 71-3 (Çocuk ve Oyuncak Güvenliği) testini geçmiş ürünlerde, bu ağır metallerin hiç birisi bulunmaz. Dolayısıyla bu testi geçmiş ürünler çocuk oyuncaklarını, çocuk mobilyalarını boyayabilir ve tüm yüzeylerinizde güvenle kullanabilirsiniz.

Kargoya Veriliş
:
Mağazımıza gelmeden önce lütfen stok bilgisi için telefon ile iletişime geçiniz
Kargo Firması
:
Mağazadan Teslim
Gönderilecek Bölge
:
İstanbul
Teslimat Detayları
:
Mağazımıza gelmeden önce lütfen stok bilgisi için telefonla iletişime geçiniz
İade/İptal Detayları
:
Ürün ambalajı bozulmamışsa,Hasar görmemişse ve kişiye özel renk,hizmet,sipariş,tedarik yapılmamışsa en geç 1 hafta içinde getirilmesi gerekir
BENZER ÜRÜNLER
Kampanya Ve İndirimlerden Haberdar Olun!
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?